Francia szőlőből készítik a finom nedűt

Saját roséval tör be a borpiacra a Jolie-Pitt duó

Brad Pitt és Angelina Jolie beszállt a borüzletbe: saját roséjukat francia szőlőbirtokukra utalva Miraval néven márciusban dobják piacra.

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2013.02.15 16:29MTI
Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

A filmsztárpárnak Marc Perrin francia borász segít, aki a Decanter.com brit borászati honlapnak nyilatkozva hangsúlyozta, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt a lehető legjobb provence-i borral akarnak előállni. A márka nyárra fehérborkínálattal is bővül.

Pitt és Jolie négy éve bérelte ki a dél-franciaországi Miraval kastélyt Correns-ben. Annyira megtetszett nekik, hogy később a hatvan hektáros szőlőbirtokkal együtt megvásárolták. A tavalyi szüret és borkészítés minden fontos állomását maguk ellenőrizték, és a borászat teljes felszerelésének felújítására is gondjuk volt. Forgalomba kerülő palackjaikon a két sztár nevén kívül Perrin neve is ott lesz.

A Miraval borászat termékei korábban Pink Floyd márkanéven futottak, mivel a brit rockbanda 1979-ben a birtokon álló stúdióban vette fel A fal című albumát.

Pitt a színészet mellett szívesen merül el különböző egyéb alkotótevékenységekben. A Katrina hurrikán pusztítása után a háztervezésbe vetette bele magát, hogy fenntartható otthonokat teremtsen a fedél nélkül maradt családoknak. Tavaly pedig saját tervezésű különleges bútorkollekcióval lepte meg a közönséget. Ebben a munkában a neves tervező, Frank Pollaro volt segítségére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.