Barátnőjével szakadt ki a mindennapokból

Család nélkül jólesett a lazulás Wolf Katinak + KÉPEK!

Az X-Faktor már-már a múlt ködébe vész, Wolf Kati számára azonban azóta sincs megállás, az élete csupa pörgés a fellépések, a hivatalos szereplések és a család között. Épp itt volt az ideje kiszakadni ebből a mókuskerékből!

Tavaszi feltöltődés, ahogy Wolf Kati csinálja képgaléria

2013.03.07 13:35ma.hu

Wolf Kati szinte egy percig sem állt meg az elmúlt bő két év alatt, és ahogy közeledik az idei nyár, ismét óriási pörgésre kell felkészülnie, így aztán nem csoda, ha a tavasz első napsütéses napjaiban úgy döntött, ráfér némi lazítás, amiből kicsit feltöltődhet, energiát meríthet az elkövetkező hetekre. Ám mivel az elmúlt időszakban nemcsak sztárként, hanem magánemberként, anyaként is helyt kellett állnia otthon, és ez minden öröme dacára sok energiát emészt fel, az énekesnő ezúttal hátrahagyta a férjét és a lányait, és teljes nyugalomban élvezhette a lazítás minden örömét.

De hogy mégse legyen egyedül, magával vitte a télvégi wellnessre egy barátnőjét, akivel annak idején az X-Faktornak köszönhetően ismerkedett meg: Holdampf Linda nemcsak stylistként segítette Kati színpadra lépéseit, hanem igazi, megértő lelki támasza is volt az akkor még alig pár hónapos Lucával is foglalkozó versenyzőnek. Az intenzív közös munka mély barátsággá alakult, most pedig a pihenésben is megosztoztak egymással.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


"Valami egzotikus helyre kellene menni" - döntötték el, ám a rövidre szabott kimenő miatt a külföldi utak szóba sem jöhettek, nem akarták, hogy a szabadság nagy részét elvegye az utazás. "Véletlenül bukkantunk rá az egerszalóki Távol-Keletre, egy kis ékszerdobozra, ahol úgy éreztük magunkat, mintha tényleg Marokkóba utaztunk volna" - lelkendezett Kati a hétvége után. Azt sem titkolja, hogy nemcsak a saját kényelmével és a kényeztető kiszolgálással volt elfoglalva a Mesés Shirazban töltött napok alatt.

"Felderítettem, mennyire gyermekbarát a szálloda, és megnyugodva állapítottam meg, hogy minden szempontból tökéletes helyszín lesz egy hosszabb nyári üdüléshez is, amikor már férjemmel, és a két lánnyal, Jankával és Lucával jövünk vissza" - árulta el. Már most elhatározta, hogy férjével mindenképp kipróbálják a páros gőzszeánszot, a két lányt pedig valószínűleg ki se lehet majd hozni a medencéből.

A sikeres energiafröccs után az énekesnő újult lendülettel vág bele a fellépésekbe, legközelebb március 23-án láthatjuk őt a RAM Colosseumban.

Még több hír Wolf Katiról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.