Az elveszített harmóniát is vissza lehet állítani

Képek - Wolf Kati: "Én akkor is nő vagyok!"

Hét bátor, az élet különböző területein tevékenykedő civil nő kezdeményezéséből először rendezték meg a Nőnek lenni jó! címet viselő egész napos eseményt a fővárosban.

Wolf Kati mindenhol, mindig nő képgaléria

2012.06.29 08:29ma.hu

A Főként Nőként Nyitott Műhely rendezvénye a női lét örömének és konfliktushelyzeteinek megélését, a változást és változtatást helyezte középpontjába. A fitnessedző, a kineziológus, a dietetikus, a katolikus pap és az agykontrollkutató számos szemszögből beszélt a nőiség megélésével összefüggő felismeréseiről, tapasztalatairól a XII. kerületi MOM Kulturális Központ népes hallgatóságának az egész napos programon.

A párhuzamosan zajló programok, előadások és workshopok olyan hölgyekhez szóltak, akik már felismerték, hogy változtatni kell az életükön, de még nem tudják pontosan, hogyan kezdjenek neki” – mondta el Zámbó Márta, a Főként Nőként Nyitott Műhely egyik alapítója.

A műhely hét hölgy összefogásából jött létre, akik korábban a vállalkozói szférában tevékenykedtek, van köztük coach, szervezetfejlesztő, edző és táncterapeuta is. „Nem hisszük, hogy nálunk lenne a bölcsek köve, nem akarunk illúziót eladni, de azt mindannyian valljuk, hogy vannak nagyszerű, bevált módszerek arra, hogy a valamikor, valami miatt felborult életünket újra egyensúlyba hozzuk, és visszaállítsuk a magunk és családunk harmóniáját” - tette hozzá Zámbó Márta.

Fotó: Főként Nőként (A galériához KATT a képre!)


A nyitott műhelynek olyan jól ismert szakembereket, előadókat sikerült megnyernie, mint Kígyós Éva agykontroll-oktató,Váradi Tibor természetgyógyász, Pál Feri atya, Kereszty András kineziológus, Joós István, a Szívesség Közösség alapítója és Pati Nagy Attila mesteredző.

Számtalan workshopon nyílt lehetősége az érdeklődőknek arra, hogy kiscsoportokban gyakorolják a jógát, niát, szakrális körtáncot, beszélgessenek énképről és testképről, pénzről vagy épp önelfogadásról. Nagy sikert aratott Bagdi Bella spirituális énekesnő előadása mellett Fóris Barbaradivatbemutatója és az ingyenes smink- és fodrászműhely is.

A nap végén fellépő Wolf Kati maga is folyamatosan azon dolgozik, hogy családi életét és karrierjét egyensúlyban tartsa: „Én akkor is nőnek tartom magam, amikor csillogó ruhában, gyönyörű sminkkel állok a színpadon, és akkor is, amikor egy költözködés közepén szakadt farmerben, gyöngyöző homlokkal próbálok egyszerre dobozolni és a gyerekeimet is kordában tartani” – mondta el a Nőnek lenni jó! színpadán a népszerű énekesnő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.