Eurovíziós Dalfesztivál

Ma van A Dal második középdöntője

Ma rendezik az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének második középdöntőjét, az M1 és a Duna World csatornán élőben látható A Dal című show-ból ezúttal is négyen jutnak be a március 2-i döntőbe.

2013.02.24 08:24MTI

Az 58. Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyének végső szakaszába jutott harminc dal előadói közül a ma esti második középdöntőben is kilenc lesz látható-hallható. 

A vasárnapi középdöntőben szereplő kilenc dal a következő: az első elődöntőt megnyerő Agárdi Szilvi és Pál Dénes duettje, a Szíveddel láss, Baricz Gergőtől a Húz, ByeAlextől a Kedvesem, Janicsák Vecától az Új generáció, Mohamed Fatimától a Nem baj, Palcsó Tamástól az Ezt látnod kell, a harmadik elődöntőt az első helyen zárt Radics Gigitől az Úgy fáj, a Unitedtól a Tegnap még más voltál, valamint Vastag Tamástól a Holnaptól. 

A szombati után a mai középdöntőből is négy produkció kerül be a fináléba. Két dalt a zsűri választ ki, kettőt pedig a nézők szavazatai juttatnak tovább. A március 2-i döntőben így összesen nyolc dal verseng azért, hogy képviselhesse Magyarországot májusban az 58. Eurovíziós Dalfesztiválon a svédországi Malmőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.