Catherine Zeta-Jones képviseli a családot

Képek - Michael Douglas kihagyja az Oscart

Sokakat meglepett Michael Douglas döntése, miszerint idén kihagyja az Oscar-gálát, miközben felesége izgatottan várja már a vasárnap esti eseményt.

Michael Douglas képekben képgaléria

2013.02.20 08:47ma.hu

Catherine Zeta-Jones megmutatja elbűvölő bájait az Oscar-díjátadón, férjét azonban hiába is keresnénk mellette: Michael Douglas úgy döntött, az idei ceremóniát kihagyja. A 68 éves színész, akire számtalan szerepe közül leginkább a Tőzsdecápák Gordon Gekkójaként emlékeznek, idén Hollywood krémje helyett gyermekeit, a 9 éves Caryst és a 12 éves Dylant választotta.

Egy magát meg nem nevezett forrás a RadarOnline című internetes sztárlapnak elmondta, hogy Douglas azért döntött így, mert nagyon lefoglalják a Liberace-ról szóló életrajzi film tévés változatának utolsó simításai, Catherine viszont a szokásos izgalommal tekint a díjátadó elé, még akkor is, ha idén csupán kívülálló szemlélőként vesz részt az eseményen.

Michael Douglas és családja (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)


"Imádja a csillogást és ki nem hagyná az alkalmat, hogy abban a világban megjelenjen" - mondta a forrás. Szerencsére ebből nincs kettejük között vita, Michaelt boldoggá teszi, ha Catherine jól érzi magát. 12 év házasság után is azt mondta róla a közelmúltban: "Catherine és én jól vagyunk. Ő szebb, mint valaha, kívül és belül egyaránt. Támogatom őt mindenben, és egyszerűen ő a legjobb."

Persze azért nem minden alakul tökéletesen a színész életében, a harmonikusnak tűnő életében van egy csúnya árnyék is: legidősebb, előző házasságából született fia épp 10 éves börtönbüntetését tölti, amelyet kábítószer-kereskedelem miatt szabtak ki rá. A 34 éves Cameron nemrég magánzárkába került, miután megbukott a drogteszten és verekedésbe is bonyolódott a rácsok mögött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.