Első gyermeke született meg a 67 éves színésznek

Steve Martin most aztán igazán örömapa lett!

Az élet visszavágott Steve Martinnak, aki egyik emlékezetes szerepében csak néhány perc eltéréssel lett harmadjára apuka és újdonsült nagypapa. A forgatókönyv viszont némiképp módosult.

2013.02.14 10:29ma.hu
Fotó: MTI

"Örömapa lettem. Nem hittem volna, de mindez semmiség ahhoz képest..." - kezdi George Banks, azaz Steve Martin a beszámolóját az Örömapa című film második részében, ám aligha gondolhatta annak a forgatásán, hogy közel két évtizeddel később az élet még nagyobb meglepetéseket tartogat neki, mint a forgatókönyv írói. Steve Martin a népszerű filmben mindössze néhány percnyi eltéréssel örvendezhet imádott lánya első gyermeke, vagyis az ő első unokája, és a harmadik saját gyermeke születése láttán.

De ki gondolta volna, hogy a színésznek 67 éves korában adatik meg először a valóságban is, hogy átélhesse az atyai örömöket? Márpedig ez történt: 41 éves (második) felesége, Anne Stringfield valamikor decemberben világra hozta a közös gyereküket, akinek azonban nemcsak a születését titkolták el egészen mostanáig, de a nemét még mindig nem árulták el.

Steve Martin mindazonáltal bőségesen szert tett már apai gyakorlatra, ha a színészi feladatokat annak lehet nevezni: nemcsak az Örömapa két részében, de a Tucatjával olcsóbb című vígjátékban is alakított családfőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.