Steve Martin "átszerkeszti az egész szemetet"

Emlékkönyv 140 karakterenként - Twitterből szerkesztve

Könyvet készül kiadni Steve Martin a Twitteren közzétett bejegyzéseiből, amelybe nemcsak saját mikroközléseit, de az azokra kapott válaszokat is belefoglalja. Azt is megmondta, miért érdemes megvenni a visszaolvasás helyett.

2011.10.30 10:29MTI

Twitter-üzeneteiből ad ki könyvet Steve Martin. A színész erről stílszerűen ugyancsak a közösségi mikroblogon adott hírt. "Mivel senki sem kérte, hamarosan könyvet adok ki a twittereimből. Sok választ is belevettem" - idézte Martin bejegyzését a BBC online kiadása.

A sztár egyúttal jelezte, hogy a kiadásból származó hasznát teljes egészében jótékony célra szánja.

A kötet 2012 júniusában lát napvilágot a Grand Central Publishing gondozásában. Martin egy twitteres kérdésre, amely azt tudakolta, minek megvenni a könyvet, ha a Twitteren úgy is vissza lehet olvasni a régi üzeneteket, azt válaszolta: "Mivel átszerkesztem az egész szemetet".

A színész David Letterman egy idei műsorában arról beszélt, hogy bár ötmillióan nézik az adást, abból hárommillió fikarcnyit sem törődik azzal, hogy ő mit csinál. "A Twitteren azonban mintegy 800 ezer követőm van, és tényleg közvetlenül szólni tudok hozzájuk" - fűzte hozzá.

A 66 esztendős színész, a Roxanne, az L.A. sztori - Az őrült város vagy az Egyszerűen bonyolult sztárja 2010 szeptemberében csatlakozott a Twitterhez, és jelenleg már több mint 1,7 millió követője van - emlékeztetett a BBC.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.