Nem tudni, Hilaria mikor szül

Alec Baldwin új felesége az első közös gyereket várja

A szülés várható idejéről nem beszéltek, azt azonban hivatalosan is megerősítette Alec Baldwin, hogy hamarosan új taggal bővül kicsiny családja.

2013.02.14 08:29ma.hu

Megerősítették a kósza híreket, így most már biztosra vehetjük, hogy hamarosan megérkezik Alec Baldwin és újdonsült neje első közös gyermeke. Az 54 éves színész egy tévéshow-ban ismerte be, hogy igazak a szállongó feltételezések, ő és Hilaria Thomas Baldwin valóban izgatottan készülnek az új jövevény érkezésére.

Alec Baldwin és Hilaria (Fotó: MTI)


A sztár tavaly nyáron, mindössze 3 hónapnyi együttjárás után vette feleségül jógaoktatóját, a gyermekáldáshoz pedig annyit fűzött, hogy rettenetesen izgatottak mindketten és alig várják a baba érkezését, a boldogságtól pedig legszívesebben örömkönnyekben törne ki.

Alec Baldwinnak már van egy lánya, a 17 éves Irelandnek a színész előző felesége, a szintén filmvászonról ismert Kim Basinger az édesanyja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.