Első válását nehezen heverte ki a színész

A remény diadala: másodszor is nősülni készül Alec Baldwin

Korábbi keserű házassági tapasztalatai ellenére úgy tűnik, mégiscsak beadta a derekát Alec Baldwin: a hét végén gyűrűt húzott kedvese ujjára, akivel egy éve jelent meg először a nyilvánosság előtt.

2012.04.03 08:37ma.hu / MTI
Fotó: NYMag

Első házassága, pontosabban annak vége óriási megrázkódtatást jelentett Alec Baldwin számára, 8 éves frigyéről Kim Basinger színésznővel még könyvet is írt, de hosszú ideig így sem tudta túltenni magát a váláson. Nem csoda, hogy egy évvel ezelőtt mindenki felkapta a fejét, amikor egy nyilvános eseményen megjelent friss szerelmével, a most 28 éves Hilaria Thomas jógatanárral, hisz addig ha el is csípték egy-egy szépséggel, a protokoll-eseményeken többnyire inkább szólóban jelent meg.

Épp ezért sejteni lehetett, hogy ez a kapcsolat komolyabbra fordult, de egy évet kellett várni rá, míg Baldwin maga mögött hagyta korábbi tapasztalatait és úgy döntött, másodszor is belevág a házasságba. Ugyan ennek a pontos idejéről még egyelőre semmit nem lehet tudni, de a hét végi gyűrűhúzás mindenképp egy közelgő esküvőt jelez, a dátum pedig nem véletlen: a színész kedden tölti be 54. életévét.

Baldwinról másfél éve derült ki, hogy cukorbetegséggel küzd, a korábban kicsapongó életet élő sztár akkor váltott nyugodtabb tempóra, ennek egyik eleme volt az is, hogy beiratkozott a közeli jógaklubba. Ott ismerkedett meg Hilariával, az eleinte csak tanár-tanítvány kapcsolat szép lassan fonódott szorosabbra köztük, míg végül a sztár úgy döntött, ideje a nyilvánosságnak is bemutatni a hozzá képest casknem feleannyi idős szerelmét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.