Tíz év telt el a zenés film sikere óta

A Chicago sztárjai színesítik az Oscar színpadát

A tíz éve Oscar-díjat nyert Chicago című musical sztárjai is közreműködnek az amerikai filmakadémia díjainak átadásában az alig két hét múlva sorra kerülő Oscar-gálán, amelyet az Oscar-történet legszórakoztatóbb programjának ígérnek a műsor producerei.

2013.02.12 12:29MTI

A filmakadémia hétfői közleménye szerint Richard Gere, Queen Latifah, Renée Zellweger és Catherine Zeta-Jones is feltűnik majd az Oscar-színpadon. Azt azonban nem árulták el a szervezők, hogy láthat-e tőlük közös produkciót a közönség.

Fotó: freedigitalphotos.net

Zeta-Jones annak idején a legjobb mellékszereplő Oscarját kapta a Chicagóban nyújtott alakításáért. Az Oscar-ceremónián olyan további sztárok kezéből vehetik át a filmakadémia tagjai által odaítélt elismeréseket a díjazottak, mint Meryl Streep, A némafilmesért tavaly kitüntetett Jean Dujardin, továbbá Octavia Spencer, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Robert Downey jr. és Charlize Theron.

A gálát 85. alkalommal, a hollywoodi Dolby Színházban rendezik meg február 24-én vasárnap este, a nagyszabású filmes eseményt a világ minden táján több mint 200 országban élőben követhetik a tévénézők. A ceremónia producerei, Craig Zadan és Neil Meron annyit már elárultak, hogy ennyi fellépést még soha sem szerveztek egy Oscar-gálára.

Musical, dráma és komédia is látható majd a színpadon, ahol Barbra Streisand, Adele vagy Norah Jones is megfordul. Zadan a színes és dinamikus gála kulisszatitkairól szólva megjegyezte: a tucatnyinál több műsorszám előadóinak annyi próbahelységre és öltözőszobára van szükségük, hogy azt csaknem lehetetlen biztosítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.