Nagy durranás volt az új évad első adása

Képek - Taroltak A Nagy Duett sztárjai

Óriási sikerrel indult A Nagy Duett legújabb szériája a SuperTV2-n. A vadonatúj sztárpárosokat felvonultató show-val a SuperTV2 a harmadik legnézettebb csatornának bizonyult.

Tarolt A Nagy Duett első adása képgaléria

2013.02.11 18:29ma.hu

Tavaly őszi indulása óta eddigi legmagasabb közönségarányát érte el a TV2 "kistestvére" február 10-én. A vasárnap este debütáló műsor a SuperTV2 eddigi átlagát megsokszorozva, 10,1%-os piaci részesedést ért el. Ezzel a kiváló eredménnyel vasárnap este - a műsor adásideje alatt - maga mögé utasította az összes kábelcsatornát, valamint a királyi tévét is, így a két országos kereskedelmi csatorna után a harmadik legnézettebb lett.

Ráadásul a vasárnap mind főműsoridőben, mind pedig teljes napon kimagaslónak számított a csatorna életében, így elmondható, hogy február 10-e a nemcsak egyszerűen eredményes, de kifejezetten a legeredményesebb nap volt az elmúlt néhány hónap óta.

Az első kiesők: Görög Zita és Pataky Attila (Fotó: TV2 - A galériához KATT a képre!)


A kábelcsatornák összesített toplistáján is a második helyet érte el a fele részben profi énekesekből, fele részben pedig más területen ismert sztárokból álló párosok versenyének első adása, amelyben egyébként a szerencse Görög Zitának és Pataky Attilának kedvezett a legkevésbé, vagy egyszerűen csak sokkal jobb volt az Áj láv jú Geszti Péter eredeti előadásában, így ők búcsúztak elsőként a versenytől.

A Nagy Duett második fordulójára ismét vasárnap este 19.30 órás kezdettel kerül sor, akik pedig addig sem szeretnének sztárpárok nélkül maradni, azok a műsor weboldalán visszanézhetik a produkciókat, vagy egészben újra átélhetik a műsor legjobb pillanatait ismétlésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.