Hét sztár neve már ismertté vált

Képek - A Nagy Duett mezőnyének harmada már lelepleződött!

A legnagyobb sztárokat, emlékeztes produkciókat és látványos színpadi show-t ígér a hamarosan induló A Nagy Duett második évada, a versenyzők kiléte azonban egészen mostanáig hétpecsétes titok volt.

Grease-zel nyit A Nagy Duett képgaléria

2013.01.11 10:29ma.hu

Sűrű hallgatás övezte eddig a hamarosan második évaddal jelentkező A Nagy Duett című showműsor szereplőinek kilétét, ám ahogy közeledik a februári indulás, úgy lebben fel egyre több és több titokról a fátyol. A héten már megtudhattuk, kik vezetik a műsort és kik ítélkeznek az egy profi és egy amatőr énekesből álló párosok fölött, eddig azonban a versenyzők közül csupán Szinetár Dóra neve szivárgott ki, miközben senki sem sejtette, ki lesz a partnere a versenyben.

Fotó: TV2 (A galériához KATT a képre!)


A titkolózásnak azonban vége, legalábbis részben: Dóra után újabb hat sztárnév vált nyilvánossá! A beharangozó műsorban ugyanis többen szerepelnek, igaz, az nem derül ki, hogy ki kivel lesz párban, de az biztos, hogy hallhatjuk énekelni a profinak számító Király Linda, Szulák Andrea, Kökény Attila és Pataky Attila mellett az eddig nem túl gyakran dalra fakadó Erdélyi Mónikát és Szabó Győzőt is.

A műsorvezetőknek is van egy meglepetése: Tilla és Liptai Claudia a Grease záródalával nyitják a show-t, és elhihetik: ők maguk énekelnek a napokban rögzítésre kerülő klipben! A fentebb említett hat versenyző alakítja a klipben a Rózsaszín Bombázókat és a T-Birds csapatát, a következő napokban-hetekben pedig kiderül, hogy az összesen húsz főből álló mezőny további 13 tagja ki lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.