Tilla nem fog énekelni, Szinetár Dóra biztosan

Titokzatos a névsor: februártól újra Nagy Duett!

Nagyon titokzatosak a februárban induló Nagy Duett készítői, egyelőre csak a zsűritagok, a két műsorvezető, valamint a profi énekesek közül egyetlen név ismert a második évadból.

2013.01.08 18:29ma.hu

Februártól visszatér A Nagy Duett, igaz, a profi és amatőr énekesekből álló csapatok ezúttal nem a korábban megszokott csatornán, hanem a SuperTV2-n jelentkeznek és próbálják elnyerni úgy a közönség, mint a zenészekből álló zsűri szimpátiáját és támogatását. Az első évad után most is pozitív fogadtatásra számít a csatorna, a közeli kezdés ellenére azonban még mindig csak találgatni lehet, kikkel próbál a csatorna a képernyő elé csábítani.

A műsorvezetők: Liptai Claudia és Tilla (Fotó: TV2)

Az előző évadból emlékezetes - bár nem feltétlenül kihagyhatatlan - pillanatokat szerzett például Hajdú Péter Zoltán Erikával, vagy Harsányi Levente, akinek "bár-hangját" Szekeres Adrienn próbálta kompenzálni, csekély sikerrel, de szerencsére akadtak működőképesebb párosok is. Hogy idén kik állnak a színpadra, az tehát még rejtély, egyetlen kivétellel: már biztos, hogy Szinetár Dóra elbűvölő hangját élvezhetjük a versenyben, és bár ezúttal énekelni nem fog hétről hétre Bereczki Zoltán, zenei producerként ő is szerepet kap a dalverseny második szédiájában.

Tillával is újra találkozhatnak a nézők, de ő sem tavalyi szerepében tűnik fel, ezúttal énekelni csak ritkán fog, beszélni viszont annál többet, hisz Liptai Claudia mellett ő lesz a másik műsorvezető. Az első adásban viszont mindketten dalra fakadnak, de hogy mit adnak elő, maradjon még meglepetés. Rajtuk kívül csak a három zsűritag kilétéről lebbent fel a fátyol, ők nem változtak a tavalyi csapathoz képest, vagyis megint Balázs Klári, Dobrády Ákos és Kasza Tibor osztogatja majd a pontokat.

"Az első évad sikerét látva az elmúlt másfél évben rengeteg ismert énekes szegezte nekem a kérdést: tervezünk-e újabb Nagy Duettet, mert szívesen részt venne benne. Jó néhány TV2-es képernyős kolléga is jelezte: látva az adásokat kedvet kapott ahhoz, hogy kipróbálja magát énekesi szerepkörben. Jelentkezőkből tehát nem volt hiány, ezért rendkívül erős névsorral és gyakran igen meghökkentő párosításokkal vágunk neki a műsor következő szériájának" – árulta el Illés Gabriella, a TV2-csoport kábelcsatornáinak kreatív vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.