Glamour-díjra esélyesek az X-Faktor sztárjai

Képek - Muri Enikő és Vastag Csaba a legjobbak közt

Muri Enikő és Vastag Csaba is az X-Faktor-ban tűnt fel. A két fiatal tehetség azóta is sikert sikerre halmoz, idén pedig mindketten esélyesek a Glamour Women of the Year díjára a legjobb énekesnő, illetve a legsármosabb férfi kategóriában.

Ők is versenyben vannak a Glamour díjáért képgaléria

2013.02.01 08:29ma.hu

Muri Enikő és Vastag Csaba kétség kívül azok közé tartozik, akik az X-Faktor óta is az álmainak élnek. Ez pedig nem kevés munkával jár.

Talán az a sikerem titka, hogy vasakarattal küzdök az álmaimért. Nem tudom az életemet zene és színpad nélkül elképzelni. Ez lett a hobbim, a szerelmem, az életem! És nem utolsó sorban a munkám is” – mondta Muri Enikő, aki a koncertek mellett a Madách Színházban is elvarázsolta a közönséget, májusban pedig már az Operett Színház színpadán is bizonyíthat.

Muri Enikő (Fotó: Redlemon - A galériához KATT a képre!)

"Szeretek filmeket, sorozatokat nézni vagy egy jó könyvet a kezembe venni. Ezek általában kikapcsolnak. De ami feltölt, az a sok alvás! Imádok sokat aludni, mert ilyenkor a lelkem is pihen! Anyukám mindig mondja, hogy keljek fel korán, akkor is, ha épp semmi dolgom nincs, de hogy őszinte legyek, egy kiadós alvás még a szépségemnek sem árthat, nemde?!" - viccelődött a 2011-es év énekesnője, aki azt is bevallotta, szerencsére azért nagyon sok ideje nincs a pihenésre.

Ezzel az első hazai X-Faktor győztese, Vastag Csaba sincs másképp. Az énekes azonban ezúttal nem csak hangjával hódíthat, hiszen a Glamour a legsármosabb férfiak között jelölte. "Már maga a jelölés is megtisztelő. Minden eredményünk közös a kedves közönséggel. Ezért fontos számomra ez a fajta visszajelzés is" - árulta el Vastag Csaba.

"A normális keretek között foglalkozom külsőségekkel, nem hinném, hogy túlzottan hiú lennék. Amikor van idő, igyekszem sportolni, bár mostanság a háttérmunkálatok miatt kevesebb lehetőség van az ilyen típusú mozgásra." - mesélte az énekes, aki Éder Krisztián, Caramel, Szilágyi Áron és Fehér Balázs mellett jelölt a legsármosabb férfi kategóriában.

A Glamour Women of the Year díjainak sorsáról az olvasók március 11-ig dönthetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.