Kiállítással kombinálná Neverlandet

Lady Gaga mentheti meg Michael Jackson vidámparkját

Az elmúlt években Lady Gaga hatalmas összegeket fektetett Michael Jackson emlékeinek megszerzésébe, de most minden eddiginél nagyobb "relikviára" fáj a foga.

2013.01.16 10:29ma.hu

Lady Gaga sosem rejtette véka alá, mekkora nagy tisztelője Michael Jacksonnak, és mert a tisztelet mellett megfelelő anyagi háttérrel is rendelkezik, igyekezett minél több relikviát megszerezni a 2009-ben elhunyt énekes hagyatékából. De nemcsak az övéből: az elmúlt néhány évben minden jelentősebb hollywoodi árverésen megjelent a képviselője és számos olyan emléktárgyhoz is sikerült hozzájutnia az énekesnőnek, ami a film és zene birodalmában nagyobb jelentőséggel bír.

Ő birtokolja többek közt Judy Garland híres vörös cipellőjét az Óz, a csodák csodájából, és nála van a Daphne Guinness által viselt elegáns ruha is, de kétségtelenül a Jacko-gyűjtemény kapja a legnagyobb hangsúlyt, főleg miután 55 személyes tárgyat sikerült megszereznie egy nemrég rendezett aukción a pop királyától.

"Lady Gaga megszállottja Michaelnek. Jó barátságba került az énekes húgával, LaToyával és mindennél jobban szeretnék, ha az eredeti állapotába visszaállíthatnák Neverlandet" - mondta el a The Sun című bulvárlapnak egy meg nem nevezett forrás. A hatalmas, 3000 hektáros kaliforniai birtok annak idején Jacko álma nyomán született meg, egy olyan vidámparkot létesített a sztár, ahol a gyerekek jól érezhetik magukat. Nemcsak játékokat telepített, de saját vasúti pályája is van az 1988-ban vásárolt vidámparknak, valamint állatsimogató és belső "vásár" is működött.

A parkot 2008-ban kényszerült eladni az énekes, amikor pénzügyi nehézségeit másképp már nem tudta megoldani, akkor egy befektetési csoport vette meg 23 millió dolláros jelzálog fejében. A tulajdonjogot birtokló Sycamore Valley Ranch Company részvényeinek Michael három gyermeke, Prince Michael, Paris és Blanket, valamint Michael édesanyja, Katherine is részesei.

Lady Gaga most tőkeinjekcióval segítené a vidámpark helyreállítását és úgy reméli, hogy nemcsak az eredeti funkcióját kapja vissza a hely, hanem itt lehetne kiállítani a tulajdonában lévő Jackson- és egyéb sztárrelikviákat.

Még több hír Lady Gagáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.