Vakvezető kutyákat képeznek ki a Bad-kabát árából

Lady Gaga is rámozdult Michael Jackson ruháira

Több mint ötmillió dollárt (egymilliárd forintot) adtak a gyűjtők Michael Jackson egykori fellépő ruháiért egy vasárnapi Los Angeles-i árverésen.

2012.12.03 12:29MTI

A Julien Aukciósház a néhai popikon Bad című koncertturnéján viselt dzsekijét 240 ezer dollárért adta el, a sztár két pár kristályokkal díszített kesztyűje pedig egyenként több mint százezer dollárért kelt el. Az árverésen a Michael Jackson ruhatárát tervező Dennis Tompkins és Michael Bush-kollekciók darabjait kínálták eladásra.

A vásárlók között volt Lady Gaga is, aki Twitterén osztotta meg követőivel, hogy 55 tételt vásárolt meg az aukción. Mint írta: Jackson csodálójaként szeretné megőrizni a relikviákat.

Az aukció bevételének egy részét jótékony célokra fordítják: a vakvezető kutyákat kiképző, adományokból működtetett Guide Dogs of America és egy Las Vegas-i hospice ház részesül belőle.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.