Sosem volt más példaképe a tinisztárnak

Justin Bieber csak Jacksont tisztelte

Bár Justin Bieber előtt számtalan példakép állhatna, akiről példát vehetne az ifjú titán, ő bevallotta, hogy kizárólag Michael Jacksonra néz fel, igaz, rá is részben azért, mert nagyon fiatalon kezdte a pályáját.

2012.07.09 10:29ma.hu

Michael Jackson az egyetlen, akire Justin Bieber valaha is példaképként nézett fel, legalábbis ő volt az egyetlen olyan, aki hatással volt a 18 éves tinisztár pályaválasztására - vallotta be nemrégiben a híresség. Persze van is bennük közös vonás: mindketten igen fiatalon kezdték a pályafutásukat, és Bieber reméli, hogy Jacksonhoz hasonlóan ő is hosszú évekig fogja tudni folytatni még a művészi pályát, ellentétben számos gyerekelőadóval, akik felnőttként már nem tudtak fényes karriert befutni.

A tiszteletet ráadásul Biebernél még a Pop Királyának későbbi ellentmondásos magánéleti botrányai, valamint a gyógyszertúladagolás miatt bekövetkezett halála sem tudta megtörni. "Egy csomó tinicsillag nem igazán sikeres, ugye? Úgyhogy a saját utam járom, az egyetlen személy, aki útmutatást jelenthet számomra, az Michael Jackson. Megnéztem az ő karrierjét onnan kezdve, hogy egészen kicsiként elkezdte és egyre feljebb jutott a reflektorfényben. Úgy vélem, ő minden idők legnagyobb művésze volt!" - mondta az ifjú követő.

Az sem véletlen ezek után, hogy a Believe című új albumának egyik száma Mariah Yeaterhez szól, ahhoz a rajongójához, aki korábban apasági pert indított a sztár ellen. Bieber bevallotta, hogy a számot Jacko Billie Jean című száma ihlette, amely ugyancsak ezt a témát dolgozza fel: egy nő azt állította, hogy gyermekének a Pop Királya az apja, de ő a dal refrénjében határozottan cáfolta, hogy a gyermek tőle fogant volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.