Becsmérlőin is jól keres a tinisztár

Justin Bieber: kösz, hogy utáltok, én ezért is pénzt kapok!

Justin Bieber nem aggódik túlzottan azért, ha valaki leszólja, sőt, a minap kifejezetten megköszönte minden kritizálónak, hogy utálják, mert "még ezért is pénzt kap".

2012.07.06 14:29ma.hu

Nemcsak a rajongóit, de az ellenségeit is imádja Justin Bieber, mert ahogy fogalmazott: "még utánuk is pénzt kapok". Persze nem közvetlenül azért, mert utálja őt valaki, hanem valójában azért, ha valaki a YouTube-on látható videójára valamilyen kommentet ír, márpedig azok között bőven akad olyan is, ami nem épp hízelgő az ifjú előadó számára. A szponzorok azonban a hozzászólások tartalmát nem, csak a darabszámát nézik, így Justin kijelentette: lényegében az is duzzasztja a bankszámláját, ha valaki kritizálja őt.

Márpedig van is mit duzzasztani: a hivatalos ranglista szerint a 18 éves hírességnek tavaly 14,5 milliárd forintnak megfelelő összeget mutatott az egyenlege, amivel a legjobban kereső angol sztárok között a harmadik helyet érte el - ezen egyébként sokat lendített a legutóbbi, Believe címet viselő albumának megjelenése is.

A tinisztár, aki mellesleg nagy rajongója a Guns n' Roses bandának és a Metallicának is, 2013 elején egy turnét tervez Nagy-Britanniában. Vélhetően ott az irigyei nem fogják gyarapítani a jegyvásárlással a nézői létszámot, de talán a rajongók épp elegen lesznek, hogy megtöltsék a koncert helyszíneit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.