Toszkánában készül nyaralót venni a színész

Olaszország is kaphat Depardieu adó elől menekített pénzéből

Toszkánában vásárolna luxusvillát, vele együtt pedig egy 56 hektáros birtokot Gerard Depardieu francia színész 15 millió euróért.

2013.01.10 18:29MTI

A birtok - rajta olafjaligetekkel, egy olajsajtolóval és medencével, valamint egy kis templommal - egy tó partján terül el Siena megyében - írta az Il Tirreno című toszkán napilap csütörtöki számában. A villát egy luxusrezidenciákra specializálódott párizsi alkusz kínálja, a lap úgy tudja, Gerard Depardieu élénken érdeklődik Toszkána iránt.

Élettársa, az amerikai Clementine Igou egy toszkánai borház marketingmenedzsere.

A világhírű filmcsillag az utóbbi hetekben sokat szerepelt a hírekben: a hazájában a szocialista kormányzat által tervbe vett luxusadó bevezetése miatt bejelentette, hogy elhagyja Franciaországot. Belgiumban vett házat, majd orosz állampolgárságot kapott - személyesen Vlagyimir Putyin elnöktől. A színészt Montenegró kulturális nagykövetnek kérte fel, egy szibériai színház pedig felajánlotta, hogy márciustól szerződteti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.