A Twitterről kukucskálnak Chris Brownnal

Rihanna ágyban szilveszterezett a párjával - aztán megosztotta a képet!

Rihanna és Chris Brown, akik nemrégiben újra összejöttek, mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt az örömteli egymásra találást a világ tudomására hozzák.

2013.01.02 14:29ma.hu

Ha akadt valaki, aki eddig még kételkedett abban, hogy Rihanna újra együtt van régi pasijával - akit mellesleg azért hagyott el korábban, mert Chris Brown rendszeresen bántalmazta -, annak szilveszter után minden kétsége eloszolhatott. A fülig szerelmes pár ugyanis az ágyban töltötte az éjfélt, és ezt nem mulasztották el a Twitteren is közölni minden rajongójukkal, természetesen fényképek kíséretében.

"Jó reggelt! Még mindig nem aludtam semmit, haha - helló, 2013!" - írta a népszerű énekesnő, miközben a kép tanúsága szerint épp egy kék alapon fehér pöttyös takaró alá bújt az orra hegyéig. Hasonló bejegyzést osztott meg az ébredéséről Chris, igaz, ő inkább a lábát mutatta a nagyközönségnek. Közben több bulvárlap is arról számolt be, hogy Rihanna karácsonykor elhagyta szülővárosát Barbadosban, hogy Los Angelesben tölthesse az ünnepet szerelmével.

Az újrakezdett randizás egyébként csak annyiban meglepő, hogy az R&B énekes ellen még mindig érvényben van a 2009-ben hozott bírósági ítélet, melyben próbaidőre bocsátották az énekesnő brutális megveréséért. Rihanna ugyanakkor bevallotta Oprah Winfrey showműsorában, hogy valójában Brown az élete nagy szerelme és képtelenek elszakadni egymástól, most pedig megpróbálják tiszta lappal újra elindítani a kapcsolatukat, ennek nyitányaként Chris egy romantikus festményt ajándékozott az énekesnőnek.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.