Három egymás utáni albummal debütált a csúcson

Képek - Rihanna megismételte Madonna rekordját

Első lett a brit toplistán Rihanna múlt héten megjelent Unapologetic című lemeze: ezzel az énekesnő egymást követő három albumával jutott fel a ranglista élére, ami korábban csak Madonnának sikerült.

Rihanna felpörgette Budapestet képgaléria

2012.11.26 14:29MTI
Rihanna a budapesti koncertjén (Fotó: MTI - A galériához KATT a képre!)

Rihanna tavaly a Talk That Talk, 2010-ben pedig a Loud című korongjával került az első helyre Nagy-Britanniában. A listán olyan további kedvencek szerepelnek, mint a hetedik helyre befutott Susan Boyle, a Standig Ovation - The Greatest Songs előadója, a hatodikként szereplő Rod Stewart a Merry Christmas Baby című lemezzel, valamint a Led Zeppelin, amely Celebration Dy című albumával lett a negyedik.

Még több hír Rihannáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.