Rocky, a musical

Képek: Stallone Klicskóékkal öklözött

Sylvester Stallone Vitalij Klicsko ökölvívó-világbajnokkal és fivérével, Vlagyimir Klicskóval "keménykedett" a Rocky című musical világpremierjén.

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2012.11.19 14:29MTI

Sylvester Stallone is részt vett az először színpadra állított Rocky-musical vasárnapi premierjén Hamburgban. A színpadi adaptáció gondolata régóta foglalkoztatta Stallonét. A hollywoodi sztár egyik legsikeresebb filmes vállalkozása, a Rocky című, 1976-ban bemutatott film nyomán született musicalt végül 15 millió euróból (4,2 milliárd forintból) állították színpadra.

Kattintson a képre! >>>


A színpadi mű a Stage Entertainment produkciójában, az ukrán ökölvívó Klicsko fivérek és Stallone produceri irányítása alatt készült el. A történetben hangsúlyt kapott Rocky Balboának és későbbi feleségének a szerelme is. A darabot Alex Timbers rendezte, a dalszövegeket Lynn Ahrens írta, a zenét pedig Stephen Flaherty komponálta.

A hamburgi díszbemutatón számos német sztár is megjelent, köztük Udo Lindenberg énekes és Sönke Wörtmann filmrendező (A berni csoda, Mindenki másképp kívánja), továbbá a profi boksz több képviselője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.