A színész vezetésével kísérték Sage-et

Stallone maga vezette a fia gyászmenetét

Sylvester Stallone állt annak a halotti menetnek az élén, amely a másfél hete holtan talált legidősebb fiát kísérte az utolsó útjára. A fiatal színész halálának okai még nem derültek ki.

2012.07.23 08:42ma.hu

Szombaton kísérték utolsó útjára a 36 éves korában váratlanul elhunyt Sage Stallonét, akinek holttestére a bejárónő talált rá július 13-án. A halállal kapcsolatos szakértői vélemény - benne a toxikológiai jelentéssel - leghamarabb csak augusztus közepére várható, így továbbra is rejtély, mi okozhatta Sylvester Stallone legidősebb fiának a halálát, az eddigi hírek alapján azonban alapos a gyanú arra, hogy valamilyen szernek a túladagolása vezethetett a tragédiához.

Ráadásul azt sem tudni pontosan, hogy mennyi ideje lehetett halott a fiatal színész, a takarítónak ugyanis szigorúan parancsba adta még korábban, hogy az ő szobájába tilos a belépés, de még kopogással sem szabad megzavarni. Csupán akkor szegte meg a bejárónő ezt a szabályt, amikor a férfi anyja - Sasha Czack, Stallone első felesége - jelezte, hogy semmilyen módon nem tudja felvenni a kapcsolatot a fiával.

Sage Stallone földi maradványaitól a Los Angeles-i Westwood Village emlékparkjának temetőjében vettek végső búcsút július 21-én, egy megható istentisztelet után - a menetet maga a gyászoló apa vezette a sírhelyig. A múlt héten egyébként azt kérte a közönségtől, hogy amíg ki nem derül a halál összes körülménye, addig tartsák tiszteletben a szülők gyászát és a fiának az emlékét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.