Neki köszönhettük a Király imázsát

Elhunyt Elvis Presley öltöztetője

Elhunyt Bernard Lansky, aki segített megteremteni Elvis Presley jellegzetes imázsát a sztár védjegyévé vált különleges fellépőruhákkal.

2012.11.16 10:29MTI

A 85 esztendős ruhakereskedő - unokája bejelentése szerint - csütörtökön halt meg tennessee-i otthonában. Bernard Lansky volt az, aki az ötvenes években ellátta Elvis Presleyt a rózsaszín és fekete ingekkel, szegecsekkel díszített nadrágokkal, kétszínű cipőkkel és egyéb, akkoriban rendkívül feltűnőnek számító ruhadarabokkal.

Bár Presley öltözködési stílusa formálódott az évek során, a világsztár haláláig a Lansky Bros. ruhabolt vásárlója maradt. Lansky választotta ki azt a fehér öltönyt és kék nyakkendőt is, amelyben Elvist eltemették.

"Én adtam rá az első és az utolsó ruhát" - emlegette büszkén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.