Mentegetőznie kellett indián tolldísz miatt

Kifütyülték: nem tartotta be az indián protokollt a topmodell

Mentegetőzésre kényszerült az Egyesült Államokban a Victoria's Secret fehérneműcég, mert egyik női modelljét indián fejdísszel sétáltatta éves bemutatóján.

2012.11.13 23:59MTI

A bírálók azt vetették a cég szemére, hogy nem ismeri és tiszteli a bennszülött amerikaiak kultúráját és történelmét, mivel nők nem viselik a bátorságot jelképező, földig érő tolldíszt, hanem csakis a törzsfőnökök.

A vállalat sajnálatát fejezte ki, amiért bárkit felzaklatott, és közölte, hogy az indián díszes modellt kivágják a bemutatóról készített filmből, amelyet decemberben sugároznak tévében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.