Befejeződhet a teljes átalakulás nőből férfivá

Szerb sebész ad péniszt Cher fiának

Megegyezett Cher valaha lánynak született fia egy szerb plasztikai sebésszel, így már biztos, hogy ő fog pontot tenni a nemváltás végére, vagy inkább vesszőt a lába közé...

2012.11.05 11:29ma.hu

Hosszú várakozás után végre sikerült eldöntenie Chaz Bonónak, Cher egykori lányának, hogy a szerb Dr. Miroslav Djordjevic plasztikai sebészre bízza a nemváltó átalakulásának utolsó mozzanatát, a nemi szerv "elkészítését" - adta hírül lapinformációra hivatkozva az osztrák austriantimes.at című hírhonlap. A világhírű díva Chastity nevű lánya négy évvel ezelőtt döbbent rá, hogy miért nem érezte magát sosem igazán nőnek és két éve belevágott élete legelképesztőbb kalandjába, hogy testileg is férfivá váljon, aminek lélekben kicsi kora óta érezte magát.

A nemváltás első szakaszában az akkor még ifjú hölgy hormonkezeléseken esett át, majd néhány műtét során eltávolították a tesztoszteron-kezelés végére drasztikusan visszafejlődött melle maradékát és kivették a méhét is. Ám hiába öltözött és viselkedett férfiként, hiába lett szerelmes egy gyönyörű nőbe - aki viszonozta érzelmeit -, az ágyban mégsem tud férfiként örömet okozni párjának. Vagy legalábbis eddig nem tudott, de most már nem sok választja el ettől.

A sebész évente átlagosan 30 hasonló átalakító műtétet végez, most Chaz Bono csiklójából fogja kialakítani a péniszt, miután az elmúlt hónapokban különleges hormonok segítségével jelentősen megnyújtották a csikló méretét. Az operáció a tervek szerint hat órát fog igénybe venni, bár egyelőre kérdéses, hogy Szerbiában vagy az Egyesült Államokban végzik el. "A betegek kétharmada külföldi, mert a műtéti költségek itt alig érik el a 10 ezer dollárt, ami akár tízszer olcsóbb is lehet az amerikai árakhoz képest" - magyarázta még az év elején Dr. Djordjevic, amikor felröppent a neve Chaz Bono átoperálása kapcsán.

A beavatkozás elképzelhető, hogy két lépcsőben fog történni, alapból ugyanis az így kialakított pénisz csak vizelésre alkalmas, a szeretkezés közbeni behatoláshoz további korrekciókra van szükség, amelyhez a szükséges bőrt a karról vagy a hátról nyerik. A heréket szilikon-implantátummal "béleli ki" a sebész. Ami Chaz Bonót illeti, már alig várja a műtétet, korábban Howard Stern rádióműsorában árulta el, hogy minden vágya az, hogy állva pisilhessen, de az igazi tökély az lesz majd, amikor igazi férfiként tud majd örömöt szerezni barátnőjének, még akkor is, ha a gyermeknemzés teljességgel kizárt az esetében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.