Chaz Bono izgult a táncverseny előtt

Kicsit gömbi, de talpig pasi Cher lánya!

Néhány napja büszkén jelent meg barátnőjével Chaz Bono, akit a közönség és a szakma is élesen kritizált, amiért férfivá operáltatta magát - most pedig parkettre lép a sztárok táncversenyén, természetesen öltönyben!

2011.09.14 12:56ma.hu

Egyre inkább bebizonyosodni látszik a jól ismert mondás: az idő minden problémát megold. Legalábbis ha Chaz Bono esetét nézzük, másra nem lehet hivatkozni, hisz Cher egykori lányát az utóbbi hónapokban annyi támadás érte, hogy tényleg nem lehet másra fogni a nagy pálfordulást, mint arra: az emberek tulajdonképp már nem is tartják annyira érdekesnek az esetét.

A híres énekesnő lánya ugyanis nemrég bejelentette, nemváltó műtétre készül, mert világéletében tudta, ő valójában férfi, és rossz testbe született. Ahogy anyja fogalmazott: csak a bigott emberek nem tudják ezt elfogadni, ő már megbékélt azzal, hogy lányt szült, de most fia van.

A legutóbbi felzúdulást akkor váltotta ki Chaz Bono, amikor kiderült, hogy ő is indul a Dancing with the Stars című táncversenyen, természetesen a férfiak frontján, mert az ellenzők szerint felesleges az "efféléknek" reklámot csinálni. A fiatalember azonban kitartott, nem tört meg a támadások súlya alatt, ezért pár napja már mindenki lelkesen üdvözölte őt és barátnőjét, Jennifer Eliát a 2011-es Creative Arts díjkiosztó ünnepségen.

Most pedig napvilágra kerültek az első képek, amelyek tanúsága szerint Chaz Bono épp a már említett táncversenyre igyekszik Lacey Schwimmerrel, versenypartnerével együtt. Utóbbi jól láthatóan nőből van, így felesleges is azt kérdezgetni, ki vezet majd kit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.