Új kompozíció reklámarca lett a vámpírfiú

Robert Pattinson megmutatja, milyen az illata!

Brad Pitt után újabb hollywoodi sztár adta az arcát egy vadonatúj parfüm-kompozícióhoz, az egyik francia márka most Robert Pattinsont választotta.

2012.10.31 18:29ma.hu
Fotó: MTI

Brad Pittet már láthattuk egy világhírű parfümmárka arcaként pózolni a plakátokon, és most úgy tűnik, újabb hollywoodi színész van soron a francia illatok népszerűsítésében: azt suttogják a magukat bennfentesnek feltüntető ismerősök, hogy Robert Pattinson tűnik majd fel a Dior legújabb illatkompozíciója mellett. Az Alkonyat sztárja meg nem erősített hírek szerint három évre kötelezte el magát a kozmetikai cég mellett.

Az új kampányról egyelőre mélyen hallgatnak a felek, érthető okokból, ám máris megindultak a találgatások, vajon mire számíthatunk a vámpírfiútól azok után, hogy a tavaly ugyanezzel a céggel leszerződött Natalie Portman félmeztelenül pózolt a képeken.

Még több hír Robert Pattinsonról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.