Imádja a hegyeket és koala-személyisége van

Miranda Kerr: "Minden bizonnyal koala voltam az előző életemben"

Eléggé meglepő kijelentést tett a napokban a fehérnemű-modellként és Orlando Bloom feleségeként egyaránt híressé vált szépség: szerinte előző életében koalának kellett lennie.

2012.10.31 12:29ma.hu
Fotó: MTI

A modellvilágban már-már kifejezetten öregnek számító Miranda Kerr nem panaszkodhat: nők milliói irigylik őt szexi férje, Orlando Bloom miatt, két éve boldog anyuka, szakmájában pedig jól jelzi sikerét, hogy nemrégiben elnyerte az Esquire magazin szavazásán a "legszexisebb élő nő" címet. A tökéletes szépségű fehérneműmodell azonban nem érte be ennyivel, most egy meghökkentő vallomása miatt kapta fel a nemzetközi sajtó.

"Mindig is szórakoztatott, amikor fotóztak és a személyiségem is eléggé kacér, szóval számomra ez a második legtermészetesebb közegem" - mondta az ausztrál modell. Ez még nem is lett volna baj, de ő folytatta: "De igazából úgy érzem, hogy a testem a hegyekbe vágyik, vagy az óceánba, esetleg valami vidéki helyre. Szeretek mászni, ez nagyon kielégítő élmény. De lefelé sosem szerettem menni" - magyarázta, miközben felidézte gyermekkorát, amelyet az őt nevelő nagyszülők farmján töltött.

"Azt hiszem, valójában koala lehettem az előző életemben" - tette fel a pontot az i-re a 29 éves szépség. Nos, az alakját elnézve nem igazán fedezzük fel benne a lusta és zömök mackót!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.