"A Juventus hazai pályán nem kaphat ki!"

Puzsér nem egyezik ki a döntetlennel!

Izgatottan készül a hétvégi Internationale-Juventus meccsre Puzsér Róbert, az esélyeket latolgatva úgy véli, szó sem lehet róla, hogy az eddig 49-szer győztes Juve épp hazai pályán kapjon ki.

2012.10.30 18:29ma.hu

November 3-án újabb izgalmas összecsapással zárja a hetet az olasz labdarúgó-bajnokság. A szombati játéknapon ezúttal a Juventus és az Internazionale csapata méri össze tudását. A futball rajongói Somos Ákos és Puzsér Róbert kommentálásában követhetik az eseményeket a SportKlub műsorán.

A csatorna szakkommentátora, a köztudottan Juventus-drukker Puzsér a mérkőzés esélyeit latolgatta. „Nagy megmérettetésre készülhetünk, hiszen a bajnoki címre vonatkozóan az Inter a Juventus egyik nagy kihívója lett. A szombati mérkőzés a Juventus veretlenségi sorozatának ötvenedik győztes meccsét hozhatja, amennyiben nem kap ki az Intertől. Ráadásul hazai pályán nyernie kell, a döntetlen sem elfogadható” – vélekedett a szombati megmérettetés kapcsán.

Puzsér Róbert hisz a Juventus fiataljainak eltökéltségében, amely reményei szerint ismét győzelemre viszi a csapatot. „Nem véletlen, hogy az Inter is jól szerepel, hiszen erős a kerete és jó szemléletű fiatal edzője van, aki tudja, hogy reagálnia kell az új idők új dalaira. Nem lehet csupán egykori világklasszisokra támaszkodni, új fiatal, olasz tehetségekkel kell frissíteni a keretet. A Juventus ambiciózus fiatal olasz játékosokkal veti magát a játékba, akik elképesztő mentalitással küzdenek a győzelemért. Ez vasárnap sem lesz másként” – tette hozzá Puzsér.

Egy kihagyhatatlan olasz összecsapás a SportKlubon november 3-án, 20.30-tól!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.