Vajon kiosztja a focistákat is?

Puzsér újra képernyőn - szerelmével tér vissza a kritikus

Puzsér Róbert visszatér a gyökerekhez. A kritikus saját bevallása szerint most végre azt csinálja, amihez igazán ért, futball szakkommentátorként debütál a SportKlub műsorán.

2012.09.12 18:29ma.hu

Puzsér Róbert nagy szerelme, a Juventus mérkőzésével tér vissza ahhoz, amihez állítása szerint a legjobban ért: a futballhoz. A rendkívül népszerű kritikus, tévés-rádiós szerkesztő, műsorvezető, újságíró, publicista és író a SportKlubon szakkommentátorként debütál.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Szakkommentálni fogom a Juventus-Genova meccset. Nem az a célom, hogy szurkoljak, hanem az, hogy értelmes, érdekes és erős véleményeket közvetítsek. Azt gondolom ugyanakkor, hogy a labdarúgást, főleg az olaszt szenvedélyesen érdemes átélni. A futball nem steril dolog, ahogy azt a hazai gyakorlatban megszoktuk, itt igenis van helye az érzelmeknek” – magyarázta Puzsér.

Nem titok, hogy Juventus-szurkoló vagyok, immár harminc éve, mióta Michel Platini magára öltötte a zebramezt. Ennek ellenére nem fogok látványosan szurkolni a csapatnak, de az érzelmeimet sem rejtem majd el. Ez lesz az első mérkőzés a SportKlubon a kommentálásommal, de bízom benne, hogy nem az utolsó” - tette hozzá Puzsér Róbert.

Juventus-Genova összecsapás szeptember 16-án 15:00-kor a SportKlub műsorán

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.