A kutya gyümölcstortából van

Leleplezték II. Erzsébet cukoralteregóját

Cukorból mintázta meg életnagyságban II. Erzsébet brit királynőt egy ételképzőművész, és az uralkodóhoz egyik kutyáját is mellékelte: az eb anyaga gyümölcstorta.

2012.10.27 11:29MTI

A cukorfigura negyed mázsát nyom. Alkotója, Michelle Wibowo két héten át dolgozott rajta. A brightoni művésznek nem a királynő az első felséges alkotása, korábban megmintázta már Vilmos herceget - II. Erzsébet unokáját - feleségével, Katalin hercegnővel.

II. Erzsébet cukoralteregója feltehetően uralni fogja a Kísérleti Ételek Társaságának idei londoni kiállítását, amelyen november 16-án és 17-én lehet megtekinteni - adta hírül a brit Metro újság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.