Az olimpiai jelenetben még szerepelt az eb

Gyász a királyi palotában: elpusztult II. Erzsébet egyik kutyája

A londoni olimpia megnyitójában látott akciójelenetben még látható volt Monty, a királynő nagy becsben tartott kutyája, most azonban gyászba borult a Buckingham-palota.

2012.09.10 08:29MTI

Elpusztult Monty, II. Erzsébet brit királynő egyik kutyája, amely az olimpiai megnyitón még együtt szerepelt felséges gazdájával és Daniel Craiggel a James Bond-jelenetben - jelentette a Buckingham-palota vasárnap.

A ceremónián Monty két másik fajtatársával együtt tűnt fel. Az eb - melynek korábbi tulajdonosa a 2002-ben elhunyt anyakirálynő volt - egyike a három welsh corgi fajtájú kutyának, amelyeket II. Erzsébet igen nagy becsben tart. Halálának körülményeiről nem adott további tájékoztatást a palota.

Monty halálával már csak két kutyája maradt az uralkodónak, Willow és Holly, ők szintén láthatóak voltak az olimpiai megnyitón.

Az olimpiai megnyitó híres mozzanata (Fotó: YouTube)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.