A távolság nem akadály

Képek - Az X-Faktor közelebb hozta a Like lányait a családjukhoz

Lehet, hogy több száz kilométer választja most el a Like lányait lakóhelyüktől, mégis közelebb kerültek szüleikhez és testvéreikhez, mint valaha.

Lájkolják a Like lányai az X-Faktort képgaléria

2012.10.26 10:29ma.hu

Nem titok, hogy az X-Faktor összes versenyzőjének az idejét lefoglalja a rengeteg énekóra, táncpróba, sajtónyilatkozatok, és még megannyi teendő, így nem csoda, ha heteken keresztül csak akkor látják a családjukat, amikor ők elmennek valamelyik szombati élő show-ba nézőnek. A Like lányai, Petra, Szulita és Vali azonban mindezek ellenére is úgy érzi, sokkal közelebb kerültek a közeli szeretteikhez, mint valaha, legyen akármekkora is a távolság közöttük.

A három lány természetesen továbbra is egymással és a felkészüléssel tölti a legtöbb idejét és utazásról egyelőre szó sem lehet, ám valahányszor akad néhány percnyi szabadidejük, máris félrevonulnak és egy tablet segítségével máris kapcsolatot tudnak teremteni a családjukkal, vagy böngészhetik az interneten a róluk szóló híreket.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


"Az X-Faktor már most megváltozatta az életemet, ugyanis sokkal közelebb kerültem a családomhoz, mint korábban. Sokat telefonálunk nem csak a szüleimmel, hanem a testvéremmel is. Nekem ez óriási dolog" - árulta el Vali. - "A műsor minden pillanatát igyekszem megörökíteni" - tette hozzá az énekesnő.

"Mióta tart a verseny, gyakorlatilag hozzánk nőttek az okostelefonjaink, sokat beszélünk az otthoniakkal és a felkészülésben is hasznukat vesszük. E-mailben minden héten megkapjuk a vágott zenei alapot és azzal gyakoroljuk a produkciónkat az élő show-ra. Az éneklés mellett a másik nagy szerelmem a gitározás. Öt éve tanulom autodidakta módon, a neten nézek videókat és lemásolom, amit csinálnak. Mindig arra gondolok, hogy ha ők meg tudják csinálni, nekem is menni fog" - mondta Szulita.

"Nekem mindig fontos volt a család, nagyon közel állunk egymáshoz, naponta minimum 50 percet, de van, hogy két órát beszélünk telefonon. Borzasztóan hiányoznak, de a csajok sokat enyhítenek ezen, bár nekem furcsa, hogy nem fiúkkal vagyok körülvéve. A mi családunkban ugyanis nagyon sok a fiú, és van egy öcsém és egy bátyám is. Eddig őket szórakoztattam különböző vicces grimaszokkal, mostanában a csajokat szoktam, és úgy veszem észre, nagyon vevők rá" - mesélte nevetve Petra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.