Leleplezi a titkát: dédelgeti és szeretgeti

Képek - Gönczi Gábor az új szerelemért feláldozza a családját

Az utóbbi időben igencsak feldobottnak tűnik Gönczi Gábor. Szerkesztője és műsorvezetője a Fókusznak, emellett próbál, majd fellép a zenekarával - és közben kicsattan az energiától.

Gönczi Gábor mindig lelkes képgaléria

2012.10.19 12:29ma.hu

Esténként jólfésülten köszönti a nézőket és mosolyogva vezeti fel a soron következő riportot, ha viszont színpadra lép a Smile Rock Circus, kibújik belőle az oroszlán. Gönczi Gábor eddig sem éppen nyugdíjas tempóban pörgött, de mint kiderült, most rátett még egy lapáttal, és olyan fába vágta fejszéjét, amelyről nem volt korábbi tapasztalata.

A szemfüles nézők ki is szúrhatták, hogy a műsorvezető soha nem volt még ennyire energikus. Most elkaptuk és megkérdeztük, mi áll a hátterében.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)

"Amúgy sem vagyok egy melankolikus típus, de most valóban feldobottnak tűnhetek, hiszen most egy új szerelem köszöntött be az életembe" - kezdte a megdöbbentő vallomást Gábor. - "Egy számomra ezidáig totálisan ismeretlen terepre merészkedtem zenésztársammal, Csikós Balázzsal. Leleplező könyvet írunk, és mintha a gyerekünk lenne, dédelgetjük, szeretgetjük, ő pedig cserébe boldoggá tesz minket. Ennél többet azonban most nem szeretnék elárulni, mindennek eljön a maga ideje" - tette hozzá lerázósan a Fókusz műsorvezetője.

Gábortól ugyan nem kaptunk egzakt válaszokat, ám az tény, mostanság néhány "jól értesült, közeli ismerős" látta őt egy-egy étteremben, kávézóban Németh Kristóf, Judy, Héder Barna, Batiz András, Radnai Péter, vagy éppen Schobert Norbi társaságában.

A műsorvezető nem cáfolta, de nem is erősítette meg a különös találkákról felröppent híreket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.