Tönkretette kapcsolatukat a munka?

Cetliházasságban él Gönczi Gábor és Tatár Csilla

Legközelebb karácsonykor találkozik "tartósan" a sztárpár - Az azt megelőző két hétben szinte egyáltalán nem látja egymást Gönczi Gábor és Tatár Csilla. A páros cetliken üzenget egymásnak...

2009.12.09 07:30ma.hu

Nemcsak a Fókuszt vezeti, hanem zenekarával is nagyon sokat koncertezik ebben az időszakban Gönczi Gábor. A párja, Tatár Csilla és ő a munkájuk miatt egyébként sem gyakran találkoznak, de az elkövetkező két hétben egyáltalán nem fognak.

Kis papírokon üzengetnek egymásnak ilyenkor, és csak karácsonykor lehetnek igazán együtt legközelebb. Gönczi Gábor fontosnak tartja, hogy a Fókusz nézői se lássák, ha fáradt, hiszen ilyenkor két műszakban dolgozik, a fellépésről hajnalban ér haza.

A másik "húzós" időszak májustól szeptemberig tart, ilyenkor is sokat koncerteznek. Gábor általában egy nap alatt vásárol be karácsonyra is. Fejben előtte összerakja, mire van szükség - mesélte a Napi Ásznak.

Gönczi Gábor és párja mindketten a televíziózás területén futottak be - a néző sokat látja őket, de ők egymást annál kevésbé. Nem egyszerű összeegyeztetniük szabadidejüket.

Emiatt már többször felröppent a híresztelés, hogy kapcsolatuk bajban van. Ráadásul Gábor nem viseli a jegygyűrűjét, de mint mondta, ez nála azért van, mert a karórán kívül őt minden zavarja a koncentrációban.

A sztár korábban is elmondta: nap mint nap meg kell küzdeniük a házasságukért - nagyon fontos a kölcsönös bizalom, ami náluk megvan.

Kevés közös programot tudnak szervezni, de ha megteszik, akkor előfordul, hogy egészen meglepő dolgokat csinálnak.

Nemrég elárulta a sztárpár, hogy megismekedésük évfordulóján budapesti turistaútra mentek.

Még sosem próbálták ki így megnézni a fővárost, ahol élnek - bár sokan igen furcsán néztek rájuk, őket felettébb szórakoztatta a városnézés.

A budai vár hotelszobájában aludtak és a piros turistabusszal kocsikáztak Budapesten...

Mitől bizsergett Gönczi Gábor?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.