Mindenki szex közben nézné Bar Refaelit

Poénból keresett 2,6 millió dollárt DiCaprio exkedvese

Csak a poén kedvéért ment bele Bar Refaeli egy játékba, hogy kiderítse, vajon mennyire szeretnék őt a férfiak szexfilmben látni. Kiderült, hogy nagyon!

2012.10.05 10:35ma.hu

Hamis videóüzenetben biztatta arra a férfiakat Bar Refaeli, hogy járuljanak hozzá egy vele készülő pornófilm költségeihez, az eredmény azonban minden várakozást felülmúlt. A szépséges fehérneműmodell nem kért többet a Funnyordie.com oldalon, mint hogy aki szeretné őt szex közben látni, az különböző összegekkel támogassa felnőttfilmes terveit.

Fotó: MTI


Pontos tarifákkal is készült: 10 dollárért dedikált meztelen képet küld az adakozónak, 100 dollárért a szerencsés beléphet a filmforgatás helyszínére, aki viszont ezer dollárral járul hozzá a jövendő terveihez, az maga is részesülhet Bar teljeskörű kényeztetéséből.

A "hirdetés" szerint Leonardo DiCaprio exkedvese összesen ezer dollárt szeretett volna összeszedni, hogy régi álmát megvalósíthassa, ám a licit pillanatok alatt beindult, végül alig másfél perc alatt nemhogy az ezer dollárt sikerült elérni, a "vállalkozás" beindításához küldött adományokat 2,6 millió dollár fölött állították le.

Fotó: funnyordie.com


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.