Bar Refaeli nekivetkőzött

Itt-ott átlátszik a fehérnemű Leo szexis kedvesén!

A csodaszép izraeli modell, Bar Refaeli újabb fehérnemű kollekciót reklámoz - Leonardo DiCaprio kedvesének tökéletes testét órákig el lehetne nézegetni...

2010.03.26 15:30ma.hu

Újabb fehérnemű kollekció arca és teste lett Bar Refaeli izraeli modell - A 24 esztendős szépség a Passionata őszi és téli kollekcióját népszerűsíti.

A szőkésbarna, szemrevaló leányzó már tizenöt évesen a fényképezőgépek elé vágyott.

Nem csoda, hiszen alig volt egyéves, amikor szülei beleegyeztek, hogy a csinos apróság reklámfilm szereplője legyen!

Így hát nincs mit csodálkozni azon, hogy a gyönyörű nővé cseperedett Bar egycsapásra a divatmagazinok kedvence lett, több alkalommal az év modelljének választották.

Arról nem is beszélve, hogy számos cég szeretné az ő arcával reklámozni termékeit.

Most éppen a Passionata, amelynek szexis fehérneműi úgy állnak a csodaszép Bar Refaeli-n, mintha ráöntötték volna...Leonardo DiCaprio méltán lehet büszke a barátnőjére.

Beszóltak DiCaprio párjának!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.