Az éneklést sem hagyja abba

Tóth Gabi tíz körömmel kapta el a szépségipart

A népszerű énekesnő 2012-ben egy teljesen új területen tűnik fel, ugyanis bejelentette: a szépségiparba is beszáll. Tóth Gabi természetesen ezután sem hagy fel az énekléssel, de régi álma válik most valóra azzal, hogy az ápolt és igényes női körmök népszerűsítésében vállal fontos szerepet.

2012.09.11 16:29ma.hu

Szeptember 11-én Tóth Gabi és a Perfect Nails szépségszakértői bejelentették, hogy közösen folytatják azt az úttörő munkát, melyet a vállalat 20 évvel ezelőtt kezdett el Magyarországon. A cél továbbra is a tökéletes műköröm elkészítéséhez szükséges anyagok, eszközök és körömdíszek népszerűsítése, melyhez Gabi örömmel csatlakozott.

Fotó: Anderson

Mára a Perfect Nails az egyik legjobb és leginnovatívabb műköröm termékcsalád a professzionális piacon. A néha kihívó, vagy extrém műköröm-alkotások nem csak merész kompozíciók, de egyben névjegyek, stíluselemek, melyek tükrözik viselőjük - gyakran pedig készítőjük - személyiségét is.

Gabi vadóc, mégis nőies stílusa jó példa lehet az elegancia és a merész koncepciók ötvözésére. "A következő egy évben Gabi a körmein keresztül mutatja meg, milyen egy igazán sikeres XXI. századi nő"- nyilatkozta Székely Imola, a Perfect Nails körömmestere.

,,Mindig is nagyon fontos volt számomra az igényes külső. Ez a körmeimre is vonatkozik, hiszen a kamerán keresztül milliók látják a kezeimet. Nagyon szeretem az extrém, egyedi, akár kicsit vadabb mintákat, amelyek szexi külsőt kölcsönöznek. Emellett fontos számomra, hogy a műkörmösöm csak magas minőségű, kiváló alapanyagokat használjon, melyek nemcsak körmeim szépségét emelik ki, de egészségét is óvják" - mondta Tóth Gabi.

Az együttműködésnek köszönhetően 2013 őszéig biztosítottak Gabi tökéletes körmei. Az énekesnő a Perfect Nails-szel közösen október 6-án debütál majd a Stefánia Palotában, a Körömpalota rendezvényen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.