Tréfát űzött meztelenségéből a trónörökös

Harry herceg: "Nem vagyok szégyenlős"

Tréfálkozva utalt a világsajtót kéthete bejárt Las Vegas-i meztelen fotóira Harry herceg, aki hétfőn először vett rész nyilvános rendezvényen az ominózus képek megjelenése óta.

2012.09.04 16:29MTI
Fotó: MTI

A 27 esztendős brit herceg annak a WellChild nevű jótékony szervezetnek a ceremóniáján tartott beszédet, amelynek ő a patrónusa. A súlyosan beteg gyermekeket és orvosaikat ünneplő rendezvényen Harry herceg a tudósítások szerint illendően felöltözve, elegáns szürke öltönyben jelent meg. Felszólalásában tréfás megjegyzéssel célzott a róla megjelent meztelen fotókra, amelyek egy Las Vegas-i szálloda magánlakosztályában készültek, ahol a herceg a hírek szerint vetkőzős biliárddal múlatta az időt.

Miközben olyan rendkívülinek nevezte a beteg gyermekek, családjaik, az ápolók, a doktorok, a gondozók és az önkéntes segítők helytállását, amit puszta szavakkal nem is nagyon tud megfogalmazni, a közönség legnagyobb derültségére egy fordulattal hozzáfűzte: mégsem "szégyenlős", amikor megpróbálkozik ezzel.

Alex Logan, egy hatéves, akut leukémiában szenvedő kisfiú még az ünnepség előtt elárulta az ITV Newsnak, hogy azt mondja majd Harry hercegnek: örül, hogy fel van öltözve. Ám amikor végül létrejött a találkozás, elállt a csípős megjegyzéstől.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.