Több ezren csatlakoztak az internetes csoporthoz

Pucéran tisztelegnek a katonák Harry hercegnek

Több mint 12 ezer ember csatlakozott már ahhoz a csoporthoz az interneten, amely arra buzdítja Harry herceg rajongóit, fotózzák le magukat meztelenül - az intim részeket eltakarva -, és töltsék fel azokat a világhálóra.

2012.08.29 18:29ma.hu

Több mint 12 ezren biztosították már eddig Harry herceget a támogatásukról egy a Facebookon szerveződő csoportban, köztük nemcsak lelkes civilek, de néhányan a hadseregből is. A közösség, amely a "Támogassuk Harry herceget egy meztelen szalutálással" nevet viseli, azt követően kelt életre, hogy a múlt héten a brit trón harmadik várományosa körül kirobbant a botrány egy Los Angeles-i szállodában készült fotósorozat miatt. A képeken, amelyeket vélhetően mobiltelefonnal készítettek, Harry herceg látható anyaszült meztelenül, egy ifjú, ugyancsak meglehetősen hiányos öltözékben, bár pontosabb a "semmilyen öltözék" megnevezés.

Fotó: Facebook


A közösségi oldalon megjelent támogatók sorra töltik fel fotóikat, melyen meztelenül pózolnak, csak a legintimebb testrészeket takarják el, ez ugyanis a csoport indítóinak kérése. "Ha úgy véli, hogy jól szolgált vagy szolgál Harry herceg a hadseregben, akkor szeretnénk látni egy támogató tisztelgést" - áll a leírásban. Instrukcióként mindössze annyit adtak meg, hogy a "koronázási ékszereket" (ami a nálunk szokásos "családi ékszer" kifejezés brit megfelelője - a szerk.) takarják el. A rajongók a legkülönfélébb kellékeket használták fel a leplezéshez, a játékmackóktól kezdve a brit és uniós zászlókon át a hátizsákig mindent, de volt olyan katona is, aki a tank egyes darabjai mögé bújtatta a kényesebb testrészeket.

A királyi udvar egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt a csoporttal kapcsolatban, de nem valószínű, hogy II. Erzsébet el lesz ragadtatva a támogatás ilyen megnyilvánulásától.

Még több hír Harry hercegről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.