Robert Downey Jr. lába nincs vasból

Lábsérülés miatt lábadozik a hős: áll a Vasember forgatása

Robert Downey Jr. kisebb sérülést szenvedett a lábán A Vasember 3 című amerikai képregényfilm forgatásán, amelynek munkálatait felfüggesztették a színész lábadozásának idejére.

2012.08.17 18:29MTI

A Marvel Studios csütörtöki közlése szerint Robert Downey Jr. egy merész mutatvány közben sérült meg, ezért "a forgatási munkálatokat szüneteltetik a színész felépüléséig". A 47 esztendős filmsztár a szuperhős-franchise harmadik részét forgatja Észak-Karolinában. A Vasember 3 jövő nyáron kerül a mozikba.

Downey a zseniális feltalálót és különc milliárdost, Tony Starkot alakítja, míg Gwyneth Paltrow ismét a Vasember szerelmének, Pepper Pottsnak a bőrében tűnik fel a vásznon. A harmadik epizódban Guy Pearce és Ben Kingsley is feltűnik.

Downey a tavasszal debütált Bosszúállók című amerikai fantasztikus akciófilmben is magára öltötte jól ismert páncélöltözetét. A júliusi Comic-Con szórakoztatóipari találkozón pedig egy rövid ízelítővel is meglepte a Vasember-rajongókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.