Robert Downey Jr.-nak hat év után született fia

Másodszor is apa a Sherlock Holmes sztárja

Hat évet kellett várnia Robert Downey Jr.-nak, hogy második felesége megajándékozza őt egy még ifjabb Juniorral, de kedden végre világra jött Exton Elias.

2012.02.08 12:29MTI

Másodszorra is apa lett Robert Downey Jr., hat évvel második házasságkötése után. A 46 éves színésznek és 38 éves producer feleségének a kedden megszületett Exton Elias az első közös gyermeke, bár a Sherlock Holmes című film sztárjának előző házasságából már van egy fia, Indio.

A páros a Gothica című pszichothriller forgatásán ismerkedett meg egymással, a színészt mostanában a január óta játszott Árnyjáték című filmben láthatja a magyar közönség, tavasszal pedig találkozhtunk vele a Bosszúállók című akciómoziban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.