A színész üzemi balesetet szenvedett a frogatáson!

Lángra kapott Robert Downey Jr legbecsesebb testrésze!

Nem sokon múlott, hogy Robert Downey Jr ágyéka felperzselt földdé váljon. A Vasember sztárja úgymond üzemi balesetet szenvedett a Sherlock Holmes forgatásán.- írja a femalefirst.

2008.11.03 15:00ma.hu
Robert Downey Jr

Egy fotelben pipázgatott, ám a karfára tett pipa alá helyezett tányér felborult, és nagy mennyiségű égő parázs esett bele a színész ölébe! 

"Robert kipattant a fotelből, fel-le ugrált, és az ágyékát ütögetve azt ordította "Istenem, Égek!"." - nyilatkozta egy szemtanú.

Míg Downey önuralmát veszítve ugrált és káromkodott, addig a segédjét, Dr. Watsont alakító Jude Law megőrizte hidegvérét. Megfogott egy vázát és tartalmát társa ágyékára loccsantva megelőzte a komolyabb bajt. 

Szerencsére végül nem történt tragédia, a forgatás órákig szünetelt az eset után - új nadrágot kellett szerezni az ezek után már valószínűleg pipa undorban szenvedő Sherlocknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.