Ami a szíveden, az a ruhádon

A programozható póló az új őrület - kép, videó!

A testünkön viselhető technológia úttörői mindig is a különböző testedzést ellenőrző eszközök és a helymeghatározók voltak, de úgy tűnik, a trend változni fog.

2012.08.10 15:52ma.hu

A web2 sokkal exhibicionistábbá tette az embereket. A Facebook, a Twitter és többi közösségi hálózat mindennapi használatával az emberek megszokták, hogy életük legapróbb részleteit is megosszák a világgal. Vélhetően ez inspirálta a CuteCircuit nevű csoportot, ami előállt a tshirtOS-sel.

A rendszer lehetővé teszi, hogy az általunk viselt pólón található vékony digitális kijelzőt okostelefonunk segítségével programozzuk. A póló ezután képes lesz Twitter üzeneteket, fényképeket vagy videókat is lejátszani, bármit, amit egy iPhone segítségével átsugározunk rá.

A projekt Twitter-oldala szerint a póló mosógépben mosható, csak előtte ki kell belőle venni az elemeket. A tervezők nem osztották meg a rendszer tervezésének részleteit, és a termék áráról sincsen még információ, de ha minden jól megy, a tshirtOS lesz várhatóan a legújabb durranás a divatban, hiszen ennél jobb eszköz nem létezik a mindennapi önkifejezésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.