Jön a következő évad

Megállapodásra jutottak a Modern család sztárjai

Megállapodásra jutottak a Modern család című világsikerű sorozat sztárjai a 20th Century Fox stúdióval, így elgördültek az akadályok a széria legújabb, immár negyedik évadának forgatása elől.

2012.07.28 16:11MTI

A Modern család gárdájából öt színész - Sofia Vergara, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Julie Bowen és Ty Burrell -, majd Ed O'Neill is keresetet nyújtott be, mert véleményük szerint a velük kötött szerződés sérti Kalifornia állam törvényeit.

A megállapodást követően azonban az ügyet ejtették.

Fergusonék többek között azt kifogásolták, hogy a kontraktus szerint nem vállalhatnak más munkát: 2009 februárjától 2016 júniusáig csak a Modern családban dolgozhatnak.

Emellett azt is nehezményezték, hogy előre megszabták, mennyivel emelkedhet keresetük szezononként, és Vergarán kívül a többieknek számos promóciós munkában is részt kell venniük fizetség nélkül.

Az ABC tévécsatornán sugárzott Modern család első két évada több Emmy-díjat nyert, idén Golden Globe-díjat is kapott, a most futó harmadik szezont pedig 14 Emmy-díjra jelölték. A népszerű sitcomot a kritikusok is kedvelik, és pénzügyileg is sikeres.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.