Lekörözte a teniszező a filmsztárt

Brad Pitt már nem menő, Nadallal jobb ágyba bújni

A világklasszis spanyol teniszező, Rafael Nadal nyerte azt a szavazást, amelyen spanyol hölgyek voksolhattak arra, melyik hírességgel töltenének együtt szívesen egy éjszakát egy hotelszobában.

2012.07.11 12:29MTI

A hoteles.com internetes oldal által kiírt "versenyen" a mallorcai születésű, a legfrissebb világranglistán harmadik, 26 éves Rafael Nadal a voksok 24,1 százalékát gyűjtötte be. A második helyen Brad Pitt, a 48 esztendős amerikai filmsztár végzett 17,8 százalékos eredménnyel.

A képzeletbeli dobogó alsó fokára, a szavazatok 13,4 százalékának megszerzésével, a 27 éves portugál labdarúgó, a Real Madridban futballozó Cristiano Ronaldo került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.