"Nincs még semmilyen dátum!"

Képek - Szakadó eső kísérte Brad Pittet, és az esküvő is csak tolódik

Négy napja szakadatlan zuhog az eső Cannes-ban, még Brad Pitt A kegyes halál című filmjének bemutatójára sem állt el az égi áradat a francia városban. Az újságírókat azonban ennél is jobban érdekelte a színész esküvőjének dátuma.

Bemutatták Brad Pitt filmjét is Cannes-ban képgaléria

2012.05.23 10:29ma.hu

Angelina Jolie nélkül érkezett meg kedden a Killing them softly (A kegyes halál) című film bemutatójára Brad Pitt, ráadásul még az érkezése tiszteletére sem akart elállni a négy napja kitartóan szakadó eső. A gondokat csak tetézte, hogy az újságírók kérdésére Pitt dühösen csattant fel: "Nincs még meg a dátum, semmiféle dátum nincs!"

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Természetesen a közelgő esküvőjükről van szó, amely elől annyi éven át mindketten elzárkóztak, noha három közös gyermekük mellett három örökbefogadott csemetét is nevelnek. A 65. Cannes-i Filmfesztiválon valóban sokan firtatták, hogy igazak-e az augusztusi dátumról keringő pletykák, de a hangsúly ezúttal sokkal inkább a színész főszereplésével készült gengszterfilm bemutatóján volt, melyben Pitt egy erőszakos bérgyilkosként próbál "rendet rakni" a maffián belül.

A bemutatón facéran felvonuló sztár azzal mentette ki párját, hogy Jolie épp egy rövidesen kezdődő film előkészületei miatt maradt távol. Ezzel egyidőben viszont hangot adott annak a reményének is, hogy a közeljövőben együtt forgathat menyasszonyával.

Ami a most bemutatott filmet illeti, Pitt nem először forgatott együtt Andrew Dominik rendezővel: öt évvel ezelőtt a Jesse James meggyilkolása című filmen is közösen dolgoztak. A Killing them softly egy 1974-es krimi alapján készült, a magyar mozik szeptembertől tűzik műsorra.

A gengszterek világát bemutató alkotás kissé lassú ritmusú, de hatásos rendezésű, benne humoros beszólások keverednek a kivégzési módszerekről folytatott cizellált beszélgetéseket. Az eredeti sztorit azonban némileg aktualizálták is: a történet a 2008-as elnökválasztási kampány idején játszódik.

"Amerikában élek és Amerikában mindenki egyedül van. Amerika nem egy nemzet. Amerika üzlet" - ezek a filmnek a bérgyilkos szájából elhangzó záró mondatai, miközben az elnökké választott Obama a televízióban az összefogásról és az egységről beszél.

Még több hír Brad Pittről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.