Apró figyelmesség Brad Pittnek?!

Helikoptert vett elő-nászajándékba Angelina Jolie

Egymillió fontot költött Angelina Jolie, hogy egy helikopterrel lephesse meg vőlegényét, a járműhöz természetesen néhány pilótaóra is tartozik. A leszállóhely már régóta megvan franciaországi villájuk mellett.

Angellna Jolie és Brad Pitt a 2012-es Oscar-gálán képgaléria

2012.05.15 12:41ma.hu

Egymillió fontot (350 millió forint) fizetett ki Angelina Jolie egy helikopterre és annyi repülővezető órára, amennyi ennek a járműnek az irányításához szükséges. Persze nem ő maga szeretne repkedni vele: ezt ajándékba adja vőlegényének, Brad Pittnek afféle elő-nászajándékként. A helikoptert dél-franciaországi, Chateau Miraval-beli otthonukban fogják leparkolni, a leszállóhely miatt azonban szerencsére nem kell fájnia a fejüknek, a birtokon már régóta ott van a kiépített betonplacc.

Fotó: MTI (A galériához KATT a képre)

Így már nem is annyira meglepő a 36 éves színésznő elhatározása, hogy épp egy légijárművel lepje meg szerelmét, teljesen magától értetődő, hogy ha az ember telkén egy leszállópálya van, akkor kell hozzá egy helikopter is. Különösen jól fog jönni ez a közlekedési mód akkor, amikor épp Cannes-ban időznek, például a legközelebbi filmfesztivál okán, mostantól nem kell sem az autózással bajlódni, sem a helikopter- és pilótabérlás miatt aggódni, csak bepattannak saját gépükbe és indulhatnak is.

Ez már csak hab a tortán azután, hogy a jelek szerint sikerült - ismét - elásni a csatabárdot Pitt exfeleségével, Jennifer Anistonnal, aki épp a múlt héten küldött a párnak egy virágcsokrot eljegyzésük alkalmából, ez egyben válasz is volt arra a láda borra, amit Brad küldött a Jóbarátok sztárjának.

Még több hír Angelina Jolie-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.