Bemutatkoztak a végzős divattervezők

Képek - Még tombol a nyár, de mit hordjunk, ha eljön a tél?

A Stylewalker belvárosi design-séta egyik állomásán, az Ötkertben került megrendezésre a KREA Kortárs Művészeti Iskola Divatkollázs című, évzáró divatbemutatója, ahol már a 2012/2013-as őszi-téli kollekcióból is ízelítőt kaphattunk.

Játék a stílusokkal: ez lesz a divat idén ősszel képgaléria

2012.06.21 12:29ma.hu

A teltházas rendezvényen a KREA iskola másod- és harmadéves divattervező szakos hallgatói mutatták be az idei tanév legjobban sikerült öltözékeit, melyek ez alkalommal nem tervezőnként, hanem színek, funkciók és a különböző tematika alapján lettek tour-sorrendbe rendezve.

Fotó: KREA Divatiskola (A galériához KATT a képre!)

Habár az Ötkert színpadján felvonultatott 83 öltözék egy kollekciónak tűnhetett a külső szemlélő számára, összesen 24 hallgató dolgozott a ruhákon.

A bemutató második felében csoportos munkát láthatott a közönség, a harmadévesek Tóth András irányítása alatt létrehozták egy nemzetközi márka 2012/2013 ősz-téli szezonra készült kollekcióját.

"Egy fiktív szezon erejéig ők alkották a Givenchy ház kreatív csapatát és közösen készítették prêt-à-porter kollekciójukat a patinás márka számára. A szezon fő inspirációjául a spanyolországi barokk korszak szolgált, mely sötét és misztikus tónusával tökéletesen illeszkedik a Ricardo Tisci által megreformált francia divatház arculatába" - mondta a USE Unused tervezője a divattervező közös iskolai feladatáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.